Keresés ebben a blogban

2011. augusztus 3., szerda

ÜDVÖZÖLLEK!

Üdvözöllek itt az Almáskertben, kedves ismerős, és leendő ismerős!

Az első szárnypróbálgatások után felbátorodva, belevágok a második blogom írásába is.
Ezen oldalon munkám gyümölcseit láthatod, melyeket, nagy szeretettel, izgalommal,tervezgettem, készítettem.
Lassan 25 éve varrok, az első "lépéseket", még a nagymamám lábbal hajtós gépén tettem,  a verandáján egy nyáron  kezdett tanítani. Azután ez lett a foglalkozásom, és az egyik hobbim is.Jó néhány éve ejtett rabul a foltvarrás, ami a mai napig az alapja a munkáimnak.Persze kalandozok minden felé, mert a változatosság gyönyörködtet, nem igaz?
Azt szeretném, ha az otthonom,-és azoké is akik velem tartanak-hívogatóbb, puhább,bájosabb, egyszóval otthonosabb legyen. Szeretem ha a körülöttem lévő tárgyak nem csak hasznosak, hanem szépek is, mert így kerek a világ, nem?
Igyekszem sok dolognak,anyagnak, tárgynak, -ami már eredeti funkcióját kiszolgálta- új értemet adni, felújítani, megjavítani, újrahasznosítani.

Ihletőim legfőképpen  a gyerekek, az ő világuk, színeik. Talán ezért is fogott meg Tone Finnanger mesés világa, melyet időről-időre újra álmodik ez az elragadó lány -sokunk nagy örömére- benne a Tilda sorozat gyermekien bájos szereplői és tárgyai.
Aki ismeri,annak nem kell részleteznem a szerelembeesés intim részleteit, aki még nem ....,az itt is találkozhat majd velük.
Elragadóak és valószínűtlenül egyszerűek ezek  figurák, melyek megszólítják a bennünk élőgyermeket ,és miközben akár csak nézzük őket, akár készítjük, az idő alatt megint egy kicsit gyerekek lehetünk.

Találtok majd ezeken az oldalakon, párnákat, takarókat, táskákat, a lakás különböző szegleteibe illő, -minden praktikusságot mellőző-,ámde szép tárgyakat, gyermekjátékokat, különleges,és igazán személyre szóló ajándékötleteket.
És bár nem rajtam múlik, de szeretném bevonni a játékba az öcsémet is, aki a fából álmodott dolgaimat készíti majd.

 Reményeim szerint ez az oldal,mindannyiunk kedvére növekszik majd.


Kezdődjék hát a barangolás az Almáskertben.

.

Nincsenek megjegyzések: